top of page
20221224_102000.jpg

PUST

Saltimer

Pust Saltimer: Welcome

VÅRE GRUPPETIMER

Velkommen til yogakurs hos oss, et pusterom i hjertet av Heggedal. Vi tilbyr timer for mindre grupper og alle nivåer. For å melde deg inn i en fast gruppe, eller kjøpe et klippekort kan du kontakte oss via telefon eller sende en mail til post@sparklingspa.no.


Les mer om våre ulike timer under, eller kontakt oss så hjelper vi deg gjerne med å finne ut hvilken gruppe som passer deg best.

Pust Saltimer: Treatments

MINDFUL YOGA

75 min med Karin Granell-Løvvold

Mindfulness - oppmerksomt nærvær

Være her og nå, legge merke til det som skjer i øyeblikket.


I denne timen ønsker vi å sette fokus på egenomsorg. Viktigheten å lytte til kroppen og ta hensyn til egne behov. Legge bort stress og mas for en stund.

Det er godt for hode, kropp og sjel.

Vi kjenner for på mange;

Må, bør og skal, men det er nødvendig å gi seg tid til å bare være en gang i blant, være her og nå.

Rolig yoga, meditasjon og kroppsskanning er en fin måte å praktisere på.

Mandager 18.30 - 19.45

KLASSISK YOGA

75 min med Renata Kristensen

Yoga er et av verdens eldste systemer for å ta vare på helse, og holde kropp og sinn ung og vital.

Kurset er for nybegynnere, i klassisk yoga, med fokus på å forsiktig bevege alle ledd og strekke de viktigste muskelgrupper. Vi begynner i Savasana- liggende på matta, fortsetter med oppvarming og bevegelse, til gradvis litt mer krevende stillinger, for å så roe ned igjen.

Hvis du vil lære noen enkle yogaøvelser,  meditasjonsteknikker og pusteøvelser som hjelper deg å bli mykere i kroppen og vedlikeholde sunne ledd, da er denne timen for deg.

Tirsdager 18.30 - 19.45

Pust Saltimer: Treatments

HATHA FLOW

75 min med Jannicke Sandvik

Vi bygger styrke, fleksibilitet og balanse gjennom klassiske yoga-positurer (asanas). Vi gjør solhilsen og andre positurer som vi holder litt lenger. På den måten kan vi fokusere på riktig utførelse og rette fokus innover og finne ro. Likevel finner vi også flyt i bevegelsene og beveger oss med pusten. Vi bringer også gjerne inn pusteøvelser og meditasjon.


Timen passer for deg som ønsker trening for kroppen, og samtidig ro for sinn og sjel. Siden vi holder positurene litt og fokuserer på riktig utførelse er dette en fin time for nybegynnere, men også bra for deg som har praktisert yoga før.

Onsdager 18.30 - 19.45

YIN YOGA

75 min med Jannicke Sandvik

Yin er en rolig og meditativ form for yoga, som arbeider i dybden gjennom passive positurer (asana) som holdes lenge (3-5 min). På denne måten påvirker vi bindevev, som fascie, ledd, leddbånd og sener. Yin yoga bedrer flyten av livsenergi i kroppen og til organene og bidrar og bidrar til bedre fleksibilitet. I tillegg bidrar yin til avslapning, ro, reduksjon av angst og stress, og er gunstig for vår emosjonelle og mentale helse

De fleste av oss har mye yang i livet (aktivitet, tempo, kraft, arbeid - såkalte maskuline verdier), og trenger å finne balanse med yin (stabilitet, mykhet, hvile, forankring - såkalte feminine verdier)

Timen passer for de aller fleste.

Torsdager 12.30 - 13.45

Pust Saltimer: Treatments
DSC01893 2.JPG

PRISER HÖSTEN 2023

Deltaker som går fast i en gruppe: 280kr /gang. Faktureres månedsvis på forskudd.

Oppsigelse skjer senest den 15 for kommende måned.

Klippekort 5ggr  1625kr

Klippekort 10ggr 3250kr

Med klippekort kan du melde deg på den önskede timen her over.

Höstens timer starter opp uke 34

Pust Saltimer: About
bottom of page