top of page
Image by Janine Robinson

EMINENCE ORGANIC SKINCARE

Éminence Organics er en unik, profesjonell økologisk hudpleieserie som jobber resultatrettet. Eminence tilbyr den aller beste hudpleien med alt fra effektive AHA-syrepeelinger til skreddersydde ansikts- og kroppsbehandlinger for alle ulike hudtyper. Når du bruker deres produkter blir du en naturlig del av det store antallet prosjekter for mennesker og natur som drives av Éminence. At Éminence planter et tre for hvert produkt som selges er bare ett av dem.

Våre produktserier: About The Spa
Strand+og+vann.jpg

VOYA - SKJØNNHET FRA HAVET

Målet for VOYAs produkter er å skape enestående skjønnhet og hudpleie behandlinger med integritet og i full harmoni med naturen. Basert på fantastiske håndhøstede alger, økologisk sertifisert, samt kunnskap om lokale tradisjoner med algebad og algebehandlinger, ønsker VOYA å gi deg naturens fulle kraft i sin reneste form.

Våre produktserier: About The Spa
homepageheader_3.jpg

MEDICALIA SKINCARE

Medicalia er en medisinsk serie med ett hovedfokus: resultat.
Skapt av Dr Sylvie Hennessy, verdenskjent hudlege og biokjemiker, for å løse et bredt spekter av hudtilstander som krever målrettet og effektiv behandling.
Laget med de beste ingrediensene og de mest avanserte produksjonsprosesser, behandler Medicalia alt fra akne,
hyperpigmentering, arr, cellulitter, aldrende hud, rosacea, med mer.

Våre produktserier: About The Spa
pevonia472x284.png

PEVONIA BOTANICA

Pevonia Botanica i er en naturbasert hudpleieserie som du finner i de mest luksuriøse spa over hele verden. Produsenten har internasjonal merkevarestatus og tilbyr et bredt utvalg av produkter; alt fra eksklusive spa-behandlinger til hjemmeprodukter for daglig skjønnhetspleie. Pevonia Botanica er en dedikert produsent av utsøkte, effektive hudpleieprodukter til unge og voksne, kvinner og menn i alle aldre og hudtyper.

Våre produktserier: About The Spa
bottom of page