top of page
Design uten navn (2).png

Trenger du noen å snakke med?

 I hverdagen møter vi alle utfordringer som kan påvirke vår livskvalitet. Stress på jobb, konflikter i nære relasjoner, følelsen av å være overveldet eller ensomhet - disse er bare noen av de vanlige utfordringene mange av oss står overfor. Det er helt normalt å føle seg nedstemt eller usikker fra tid til annen. Som samtalepartner (gestaltterapeut) er jeg opptatt av å være en støtte. Sammen kan vi utforske de utfordringene du står ovenfor.
Det er du som bestemmer hva vi skal snakkes om. Ingenting er for stort eller for lite til å ta med inn i samtalen.

  Jannicke - Samtalepartner for deg


  Jeg er samtalepartner (gestaltterapeut) med 4-årig utdannelse fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole. I tillegg har jeg coachingutdannelse, grunnfag i psykolog og sertifisert Yin Yoga  instruktør.

  I samtale med deg er jeg opptatt av å skape et rom der det er trygt å uttrykke egne behov, følelser og tanker. Jeg har tro på en samtale som baseres seg på trygghet, tillit og respekt. Det er du som bestemmer hva vi skal snakke om. Ingenting er for stort eller for lite til å ta med inn i samtalen.

  Jeg har tro på at ved å bli bedre kjent med deg selv, blir det enklere for deg å se dine muligheter. Når du blir mer oppmerksom på hvordan du påvirker og blir påvirket av andre kan du velge å gjøre det på en annen måte. Jeg vil støtte og utfordre deg i prosessen. Vi har alle et eget ansvar for våre valg og handlinger.

  Stress er et tema jeg er veldig opptatt av. Det å bli bedre kjent med deg selv og bli oppmerksom på ditt stressmønster kan være utviklende og gi ny innsikt.

  bottom of page