ANSIKTSBEHANDLINGER

Facial

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

En fantastisk deilig og avslappende behandling som alle burde skjemme seg bort med fra tid til annen. Behandlingen inkluderer rens, eksfoliering, maske tilpasset hudtype, krem/serum og massasje.

download.jpg

MEDICALIA L+ LACTIC PEEL

Unn deg selv en peeling med etterlater huden myk og smidig, reduserer fine linjer, lysner og som gir en helt fantastisk glød! 
Peelen inneholder rene og naturlige ingredienser og er melkesyrebasert. 
Denne peelen er perfekt før store eventer som bryllup, jubileum og julebord eller bare for å gi en wow faktor! 

For 3 peelbehandlinger kr. 2700.-


Spa Face Massage. Facial Treatment. Spa

ANSIKTSBHANDLING MED SPESIALMASKE

Kr 1095

Bestill behandling

En dyptvikende behandling med fokus på din hudhelse. Vi legger en tilpasset spesialmaske etter gjennomgang og analyse av din hudtilstand.

images.png

MEDICALIA KJEMISK PEEL

Kraftfull syrepeel til deg som ønsker en skikkelig hudoppfriskning.
Fin hudreparerende behandling til acne, rosacea, linjer og pigmentering.
Medicalia peel kur:
-1 pre behandling, konsultasjon og oppstart hjemmekrem program 
-3 peel behandlinger 
-1 etter behandling med oppfølgning og konsultasjon. 
Pris inkluderer hjemmeprogram med rens, lotion, krem og solkrem.

Dermapen_Treatment-Image.jpg

MICRONEEDLING MED DERMAPEN

fra kr. 2500
Bestill behandling

Microneedling med DermaPen er en avansert form for microneedling. Apparatet har mange nålhoder som danner mikroskopiske huller/kanaler ned i huden. Ved å lage disse kanalene kan 80% av ingredienser trekke ned i dermis og gir cellene næring som stimulerer til cellevekst og dermed forbedret hudkvalitet. Indikasjoner vi kan behandle: hyperpigmenteringer og solskader, store porer, strekkmerker, arr, akne, brannskade, linjer og rynker, slapp og ujevn hud, rosacea. Ta kontakt med oss for spørsmål og mer informasjon.

download.jpg

TEENAGE TREATMENT

En ansiktsbehandling som renser dypt og har fokus på fet/oljet - kombinert hud. 
Masken er en svart maske som trekker ut toksiner og urenheter av huden og etterlater den matt, frisk og sunn uten å tørke ut. Masken lukter av deilig grapefrukt og inneholder kun naturlige ingredienser. 
Vi renser og skubber huden og gjør den klar for masken. Utklemming ved behov. Mens denne virker får du deilig hodebunnsmassasje. Masken fjernes med varme kluter og behandligen avsluttes med krem og SPF. 
Passer for en hud som oppleves kombinert til fet - og passer godt til yngre og ungdommer. 

Spa Face Massage. Facial Treatment. Spa

VOYA - ANSIKTSBEHANDLING GRØNN BALANSE MED YOGISK PUST

Her tar vi et dypere dykk inn i egen kropp med yogiske pust og pusteteknikker. Ved å puste lange, ype logiske pust vil sirkulasjonen i huden forbedres som fører til økt næringsopptak, samt lavere kortisolnivåer som gir mindre betennelse i huden. En deilig ansiktsbehandling der du også får veiledning i avspenning og pust for optimal velvære. Gir også glød!

Image by Raphael Lovaski

SPARKLING SIGNATUR

En ansiktsbehandling som tilpasses ditt behov og gir deg en pause i hverdagen. Starter med en avslappende ryggmassasje, massasje av ansikt og hodebunn. Vi bruker spesialmaske og peeling som er optimal for akkurat din hud. Behandlingen kan tilpasses alle aldre og hudtilstander.

download.jpg

EMINENCE ARTIC BERRY PEEL

Effektiv kjemisk peeling og peptid behandling som eksfolierer og virker anti-aging. En ny, innovativ peeling og peptid behandling i tre faser, basert på arktiske planter og bær, enzymer og forskjellige AHA-syrer som sammen gir kraftig peeling som motvirker fine linjer og rynker, dårlig spenst, hyperpigmentering og akne. Huden får en fantastisk glød og blir umiddelbart klarere, fastere og mykere. Passer alle hudtyper.

Flawless Skin

TILBUD UT 2021
RENS & FUKT M. KONSULTASJON HOS DERMATOLOGISK SYKEPLEIER

vår nye dermatoligisk sykepleier Caroline ønsker nye og gamle kunder velkommen med et fantastisk åpningstilbud.
Du får rens og fukt av huden samt en konsultasjon proppfull av tips tilpasset din hud i forhold til kremprogram for sesongen og behandlinger.