top of page

ANSIKTSBEHANDLINGER

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

En fantastisk deilig og avslappende behandling som alle burde skjemme seg bort med fra tid til annen. Behandlingen inkluderer rens, eksfoliering, maske tilpasset hudtype, krem/serum og massasje.

Facial

PEEL- HUDFORBEDRENDE BEHANDLING

Unn deg selv en peeling med etterlater huden myk og smidig, reduserer fine linjer, lysner og som gir en helt fantastisk glød! 
Peelen inneholder rene og naturlige ingredienser og er melkesyrebasert. 
Denne peelen er perfekt før store eventer som bryllup, jubileum og julebord eller bare for å gi en wow faktor! 


Design uten navn_edited.jpg

SPARKLING SPECIFIC

Kr 1150

Bestill behandling

En dyptvikende behandling med fokus på din hudhelse. Vi legger en tilpasset spesialmaske etter gjennomgang og analyse av din hudtilstand.

Spa Face Massage. Facial Treatment. Spa

MICRONEEDLING MED DERMAPEN

fra kr. 2600
DESSVERRE IKKE TILGJENGELIG FOR ØYEBLIKKET

Microneedling med DermaPen er en avansert form for microneedling. Apparatet har mange nålhoder som danner mikroskopiske huller/kanaler ned i huden. Ved å lage disse kanalene kan 80% av ingredienser trekke ned i dermis og gir cellene næring som stimulerer til cellevekst og dermed forbedret hudkvalitet. Indikasjoner vi kan behandle: hyperpigmenteringer og solskader, store porer, strekkmerker, arr, akne, brannskade, linjer og rynker, slapp og ujevn hud, rosacea. Ta kontakt med oss for spørsmål og mer informasjon.

Dermapen_Treatment-Image.jpg

TEENAGE TREATMENT

En ansiktsbehandling som renser dypt og har fokus på fet/oljet - kombinert hud. 
Masken er en svart maske som trekker ut toksiner og urenheter av huden og etterlater den matt, frisk og sunn uten å tørke ut. Masken lukter av deilig grapefrukt og inneholder kun naturlige ingredienser. 
Vi renser og skubber huden og gjør den klar for masken. Utklemming ved behov. Mens denne virker får du deilig hodebunnsmassasje. Masken fjernes med varme kluter og behandligen avsluttes med krem og SPF. 
Passer for en hud som oppleves kombinert til fet - og passer godt til yngre og ungdommer. 

PE18-Pevonia World of Wellness Posters - 22x28_Side_14.jpg
Ansiktsbehandling: Treatments
bottom of page