top of page
IMG_0625.jpg

PUST

Saltimer

Pust Saltimer: Welcome
IMG_0647_edited.jpg
DSC01893.JPG

FASTE YOGATIMER

DSC01603.JPG

MINDFUL YOGA

75 min med Karin Granell-Løvvold

Mindfulness - oppmerksomt nærvær. Være her og nå, legge merke til det som skjer i øyeblikket.

I denne timen ønsker vi å sette fokus på egenomsorg. Viktigheten å lytte til kroppen og ta hensyn til egne behov. Legge bort stress og mas for en stund. Det er godt for hode, kropp og sjel.

Vi kjenner for på mange; Må, bør og skal, men det er nødvendig å gi seg tid til å bare være en gang i blant, være her og nå.

Rolig yoga, meditasjon og kroppsskanning er en fin måte å praktisere på.

Mandager 17.30 - 18.45

Pust Saltimer: Treatments
Pust Saltimer: Treatments

RESTORATIVE YOGA

75 min med Karin Granell-Løvvold

Restorative Yoga handler om å slappe av og gire ned - aktiv hvile og avspenning. En tilstand der kroppen er i fullstendig ro, helt uten anstrengelse. Hjernen og tankevirksomheten befinner seg et sted mellom søvn og våken tilstand.

 

Selv om yogatimen preges av avspenning, så har den også en dyp effekt på muskler og bindevev.

Med hjelp av blant annet klosser, puter og pledd skaper vi støtte for kroppen - slik at vi kan slappe av uten å strekke. Mykne inn i stillingen og la kroppen få falle på plass.

Mandager 19.00 - 20.15

Pust Saltimer: Treatments

HATHA FLOW

75 min med Jannicke Sandvik

Vi bygger styrke, fleksibilitet og balanse gjennom klassiske yoga-positurer (asanas). Vi gjør solhilsen og andre positurer som vi holder litt lenger. På den måten kan vi fokusere på riktig utførelse og rette fokus innover og finne ro. Likevel finner vi også flyt i bevegelsene og beveger oss med pusten. Vi bringer også gjerne inn pusteøvelser og meditasjon.Timen passer for deg som ønsker trening for kroppen, og samtidig ro for sinn og sjel. Siden vi holder positurene litt og fokuserer på riktig utførelse er dette en fin time for nybegynnere, men også bra for deg som har praktisert yoga før.​

Onsdager 17.30 - 18.45

YIN YOGA

75 min med Jannicke Sandvik

Yin er en rolig og meditativ form for yoga, som arbeider i dybden gjennom passive positurer (asana) som holdes lenge (3-5 min). På denne måten påvirker vi bindevev, som fascie, ledd, leddbånd og sener. Yin yoga bedrer flyten av livsenergi i kroppen og til organene og bidrar og bidrar til bedre fleksibilitet. I tillegg bidrar yin til avslapning, ro, reduksjon av angst og stress, og er gunstig for vår emosjonelle og mentale helse​De fleste av oss har mye yang i livet (aktivitet, tempo, kraft, arbeid - såkalte maskuline verdier), og trenger å finne balanse med yin (stabilitet, mykhet, hvile, forankring - såkalte feminine verdier)​Timen passer for de aller fleste.​

Onsdager 19.00 - 20.15

Pust Saltimer: Treatments
DSC01893 2.JPG

PRISER HØSTEN 2024

Deltaker som går fast i en gruppe: 280kr /gang. Faktureres månedsvis på forskudd.

Oppsigelse skjer senest den 15 for kommende måned.

Klippekort 5 ganger: 1625kr

Klippekort 10 ganger: 3250kr​​​

Pust Saltimer: About
bottom of page