top of page
IMG_0625.jpg

PUST

Saltimer

Pust Saltimer: Welcome
IMG_0647_edited.jpg
DSC01893.JPG

FASTE YOGATIMER

DSC01603.JPG

SOV BEDRE - HVORDAN YOGA KAN BIDRA

90 min med Jannicke Sandvik

Tidspunkt: 12. september 19.00 - 20.30

Pris: 500kr

Føler du deg ”alltid” trett og sliten? Sliter du med å sovne på kvelden? Våkner du tidlig på natten og får ikke sove igjen? De fleste av oss i dagens samfunn sover dårligere og mindre enn det vi har behov for, og det går ut over både humør, sosiale interaksjoner, kognitive og fysiske prestasjoner.

Pust Saltimer: Treatments

YOGA FOR KONTORKROPPEN

90 min med Jannicke Sandvik

Tidspunkt: 10. oktober 19.00 - 20.30

Pris: 500kr

Kroppen vår er ikke bygget for å sitte på en stol hele dagen, krumbøyd over en PC eller mobiltelefonen. Mange opplever blant annet smerter i nakke, skuldre, rygg og hodepine som resultat. Kroppen er heller ikke skapt for varig stress som mange opplever i forbindelse med jobb.

Yoga er en god medisin mot dette! På denne workshopen lærer vår yoga-instruktør Jannicke Sandvik deg enkle øvelser og mindfulle tips for å motvirke og forebygge ”kontorkroppen”.

Pust Saltimer: Treatments

YOGA FOR FORDØYELSEN

90 min med Jannicke Sandvik

Tidspunkt: 14. november 19.00 - 20.30

Pris: 500kr

Det nærmer seg jul og mange av oss spiser kanskje litt mer eller fetere mat enn det kroppen kanskje aller helst kunne ha godt av.

På denne workshopen lærer vår yoga-instruktør Jannicke Sandvik bort yogaøvelser som bidrar til bedre fordøyelse, detox og hjelper mot oppblåsthet.

Pust Saltimer: Treatments
bottom of page