Meditasjon ved sjøen

MEDIYOGA

Hva er egentlig mediyoga?

Velkommen til et lite fristed hvor du kan koble helt av og oppleve Mediyoga. Det eneste du trenger er din bevistthet, her og nå, og din egen kropp - akkurat slik den er! 
Er du erfaren eller ikke - spiller ingen rolle. Her er det fokus kun på deg selv. 
I Mediyoga vil du oppdage deg selv, din kropp, din pust og egen ro på en helt ny måte. 

Mediyoga er en treningsform hvor vi fokuserer på ulike yogaøvelser, stilling, mantra, mudra, fokus, pust og meditasjon! Disse virkemidlene viser seg å ha en sterk virkning på kroppen fysisk, mentalt og åndelig. Mediyoga utøves kun av helsepersonell og er forsket på i Svenske Karolina Institutt.
Effektene er mange - mange opplever bedre søvnkvalitet, mindre stress, sterkere rygg og kropp, lavere blodtrykk, økt blodsirkulasjon samt mye mer. Du lærer teknikker du kan ta med deg videre i hverdagen og du opplever en helt unik ro og stillhet i sinnet.
Hvile er en viktig del av det å orke mere.  Siden det er i hvilen vi innhenter og blir energiske og opplagte. I det yogiske perspektivet kan energi ligge i skjulte depoter i kroppen som vi kan frigjøre gjennom ulike yogaøvelser. Det oppløfter, skaper fokus og styrke! Kroppen må ha regelmessig påfyll. Ved å trene yoga og meditasjon er en måte å gi den det på.
Alle MediYoga lærere har helsefaglig bakgrunn og kan ta imot alle mennesker med ulike utfordringer.
Kom og oppdag din egen pust på en helt ny måte!

 

MEDIYOGA KURS

Pris: 8 ganger kr. 1600.-  Noen grupper har andre priser - se priser under hvert enkelt kurs. 

!! Dersom dere en en venninnegjeng eller gruppe som ønsker å gjøre yoga sammen, ta kontakt! Vi tilpasser dag og tidspunkt etter deres ønske !!


Våre mediyoga kurs starter opp i små grupper der vi påser minimum én meters avstand mellom hver deltaker, gode smittevernsrutiner og ingen nærkontakt.

Vi minner om at dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon eller ikke føler deg i form, er i karantene eller isolasjon kan du ikke komme til mediyoga timene. 

Vi tilbyr også dropin til kr. 250.- Du må i forkant av timen melde deg på via telefon eller sms til 922 88 907.  


Betal for et helt kurs 8 ganger (1 gang i uken i 8 uker), eller kjøp et klippekort på 1 klipp (kr. 250), 5 klipp (kr. 1250)  eller 10 klipp (kr. 2500).
Du kan starte på kurset når det passer for deg!

Image by kike vega

MEDI YOGA (FOR ALLE)

kr. 1600 for 8 ganger
Book kurs på tlf/SMS 92288907

Velkommen til Mediyoga time hvor alle kan delta! Du kan være nybegynner, erfaren, ha kroppslige utfordringer eller kun ønsker å ta ett dypere dykk i egen kropp. Her skal vi jobbe med ulike øvelser og meditasjoner som roer ned, bedrer søvn, senker stress, er god for rygg og generell bedre fysisk og psykisk helse. Lær mere om avspenningen positive effekter både i medisinsk- og yogisk perspektiv.

Tirsdager kl  19:30 - 21

Yoga hjemme

MEDIYOGA STRESS OG UTBRENTHET

kr 1600 for 4 ganger
Book kurs på tlf/SMS 92288907

Gruppetrening.
Utmattelses syndromet har akselert 600% de siste 10 årene. Kom og lære Mediyoga hvor vi på dette kurset har fokus på stress, stressmestring og utmattelse. Hva er det stress gjør med kroppen vår, og hvordan kan vi selv gå inn og påvirke dette? På dette kurset vil du i tillegg få med et kompendiet med yogaprogrammene og nyttig informasjon. 

Tirsdager kl 16:30 - 17-45

Mor som gjør yoga med baby

MEDIYOGA MAMMA & BABY

kr 1600 for 8 ganger
Book kurs på tlf/SMS 92288907

 I en ny og intens tilværelse er det deilig å kunne komme tilbake til kroppen, puste og koble seg til det nye barnet! Kom og trene Mediyoga med fokus på å gjenoppbygge kropp, lande i en ny tilværelse, jobbe med indre prosesser, mens du samtidig har fokus på din baby!

Onsdager kl 12:15 - 13:30

Sunset Yoga

MEDIYOGA CORE

kr 1600 for 8 ganger 
Book kurs å tlf/SMS 92288907

I denne timen jobber vi med ilden i kroppen din. Med pust og øvelser som jobber med bekkenbunn og mage styrker vi core muskulatur, puster energi i kroppen og gir kroppen livskraft. 
Alle er velkommen!

Tirsdager kl 18 - 19:15

hanneyoga1.jpg

MEDIYOGA GRAVID

KOMMER SENERE

Dette er en time med yogaøvelser som styrker ditt nervesystem mens du har den lille i magen. Du blir mer stresstolerent, kroppsbevisstheten øker og det avspente laget i kroppen din blir mer tilgjengelig. Mediyoga øvelsene bidrar til å skape en bedre fysisk smidighet samtidig som de dirkete påvirker vår fysiske - og mentale avslapping. Kom i kontakt med din egen kropp og barnet i magen.

Image by Calum Lewis

AYURVEDA

Velkommen til å ta bodytype - test for å finne ut hvilke kroppstype du er innen den utgamle indiske helsefilosofien ayurveda. Når du vet om du er en Vata - Pitta - Kapha eller en kombinasjon får du vite hva slags mat, rutiner, ingredienser og temperaturer som er gode for deg og hvorfor. Dette er for å gi optimal helse og balanse i din kropp. 
Ayurveda er forkusert på at alle er individuelle med sin egen oppskrift. I denne timen får du også dypere kunnskap om hva ayurveda er og hvordan vi alle er sterkt knyttet til naturen. En sunn livsstil gir god helse både psykisk og fysisk. 
Egenkjærlighet er det beste du kan gi deg selv!  

Spa Face Massage. Facial Treatment. Spa

ANSIKTSBEHANDLING GRØNN BALANSE MED YOGISK PUST

Her tar vi et dypere dykk inn i egen kropp med yogiske pust og pusteteknikker. Ved å puste lange, ype logiske pust vil sirkulasjonen i huden forbedres som fører til økt næringsopptak, samt lavere kortisolnivåer som gir mindre betennelse i huden. En deilig ansiktsbehandling der du også får veiledning i avspenning og pust for optimal velvære. Gir også glød!

Image by Dane Wetton

OPPFØLGINGSTIME - MEDIYOGA PRIVAT

Dette er en oppfølgingstime som tilbys ca 6 uker etter 1 - 1 Mediyoga Privat. 
Nå går vi sammen igjennom programmet, gjør justeringer. Vi ønsker nå å kartlegge hvordan du har opplevd det og hatt det de siste ukene og eventuelt gi deg et nytt tilpasset mediyoga program. 

yoga matter

MEDIYOGA - REVMATISME

onsdager kl 10:30 - 12
Ta kontakt på tlf/sms 92288907 eller post@sparklingspa.no

Velkommen til en time hvor du jobber med fliksibilitet, senke inflammasjon i kroppen, roer tankene og øker smidighet.

Image by Dane Wetton

 MEDIYOGA PRIVAT

Velkommen til et pust i bakken, fokus på kun deg selv og et dypdykk hvor bedre helse fysisk, psykisk og enmisjonelt er i fokus. 

I en privat time vil vår mediyoga terapeut kartlegge ditt energisystem og din fysiske kropp, for så å kunne velge ett skreddersydd yoga program til deg. Uansett hvor du er i livet vil mediyoga føles energigivende og gir bedre flyt i kropp og sinn. Vi går grundig igjennom pusteteknikker som øker lungekapasitet, renser slimhinner, bedrer søvn og øker blodsirkulasjon blant mye annet.

Mediyoga har gjennom forskning vist utallige gevinster på kropp og sjel og kan utføres av alle.

Eldre par praktisere yoga

SENIOR MEDI YOGA

kr. 1600 for 8 ganger
Book kurs på tlf/SMS 92288907

Dette er en time for deg over 60 år! 
Liten gruppe med maks 8 deltakere der vi har min. 2 meters avstand mellom mattene. 
Fokus på fleksibiliet, pust og meditasjon. 

Onsdager kl. 14:00 - 15:30

 

MØT INSTRUKTØREN

Her kan du lese litt om vår mediyoga instruktør!

LinnHege_edited.png

LINN HEGE

Vår mediyoga instruktør er Linn Hege. Hun har jobbet som sykepleier på lungepost, barnepost og ortopedisk mottak på sykehus. Hun har brukt store deler av livet på å reise rundt i den store verden, men Afrika ligger hjertet hennes nært og er hennes andre hjem. 
Hun har jobbet med mennesker og dyr fra de fleste kulturer og elsker å jobbe tett med mennesker og skape en harmonisk og inspirerende atmosfære så mennesker rundt har det bedre og blir gladere.
Hun har trent brasiliansk jitsu og tok norges gull i norges mesterskap i submission wrestling i 2012. I tillegg har hun studert psykologi, pedagogikk og filosofi. 
Hun studerer per dags dato ved Senzie akademiet i Drammen og blir ferdig som dermatologisk sykepleier sommeren 2020.   

"Selv slet jeg med redusert søvnkvalitet og rytme med et liv med mye reising, endring og opplevelser. Mediyoga ble redningen for meg. Jeg har aldri før sovet så tungt, spenninger slipper helt tak i kjeve og jeg tar lettere imot utfordringer som kommer i hverdagen. I tillegg får Mediyoga meg til å ta bedre valg for meg selv på alle plan i livet med kosthold, rutiner og stressmestring. I tillegg gikk jeg fra å ha en  betent hud til å få en hud jeg trives med. Pusting senker kortisol i blodet og huden glødet for første gang på lenge. Jeg er så glad for at jeg har Mediyoga i livet mitt!"