Meditasjon ved sjøen

MEDIYOGA

Hva er egentlig mediyoga?

Velkommen til et lite fristed hvor du kan koble helt av og oppleve Mediyoga. Det eneste du trenger er din bevistthet, her og nå, og din egen kropp - akkurat slik den er! 
Er du erfaren eller ikke - spiller ingen rolle. Her er det fokus kun på deg selv. 
I Mediyoga vil du oppdage deg selv, din kropp, din pust og egen ro på en helt ny måte. 

Mediyoga er en treningsform hvor vi fokuserer på ulike yogaøvelser, stilling, mantra, mudra, fokus, pust og meditasjon! Disse virkemidlene viser seg å ha en sterk virkning på kroppen fysisk, mentalt og åndelig. Mediyoga utøves kun av helsepersonell og er forsket på i Svenske Karolina Institutt.
Effektene er mange - mange opplever bedre søvnkvalitet, mindre stress, sterkere rygg og kropp, lavere blodtrykk, økt blodsirkulasjon samt mye mer. Du lærer teknikker du kan ta med deg videre i hverdagen og du opplever en helt unik ro og stillhet i sinnet.
Hvile er en viktig del av det å orke mere.  Siden det er i hvilen vi innhenter og blir energiske og opplagte. I det yogiske perspektivet kan energi ligge i skjulte depoter i kroppen som vi kan frigjøre gjennom ulike yogaøvelser. Det oppløfter, skaper fokus og styrke! Kroppen må ha regelmessig påfyll. Ved å trene yoga og meditasjon er en måte å gi den det på.
Alle MediYoga lærere har helsefaglig bakgrunn og kan ta imot alle mennesker med ulike utfordringer.
Kom og oppdag din egen pust på en helt ny måte!

 
woman in towel

MEDIYOGA KURS

Du kan velge mellom:

 -Fast plass i en gruppe. Betalar 250kr pr gang månadsvis. Oppsigelse av plassen skjer för den15 for kommende måned. Påmelding tlf 92288907 eller post@sparklingspa.no

- Kjöpe 10stk klipp 2800kr å delta på de gruppetimene du önskar der det er ledig plats. Du melder deg på timene via www.sparklingspa.no


Vi minner om at dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon eller ikke føler deg i form, kan du ikke komme til mediyoga timene. Du kan starte på kurset når det passer for deg!

 

MEDI YOGA (FOR ALLE)

Image by kike vega

Påmelding: tel. 922 88 907 eller post@sparklingspa.no 

Höstens kurser starter uke 32
Tirsdag: 18.00-19.15 
Tirsdag: 19.30-20.45
Onsdag: 12.00-13.15 


Velkommen til Mediyoga time hvor alle kan delta! Du kan være nybegynner, erfaren, ha kroppslige utfordringer eller kun ønsker å ta ett dypere dykk i egen kropp. Her skal vi jobbe med ulike øvelser og meditasjoner som roer ned, bedrer søvn, senker stress, er god for rygg og generell bedre fysisk og psykisk helse. Lær mere om avspenningen positive effekter både i medisinsk- og yogisk perspektiv.

RYGG

Untitled

Påmelding: tel. 92288907 eller post@sparklingspa.no 

ONSDAGER KL. 10:30 - 11:45 

Ryggen utgjør en av kroppens viktigste funksjoner. Den sørger for at vi kan leve godt om vi tar vare på den. Så mange har ulike utfordringer med ryggen og forskning viser at Mediyoga har en svært god effekt på ryggplager. I denne timen skal vi jobbe med bevegelighet og styrke mens vi puster. Kom om du vil opprettholde en allerede frisk og sterk rygg eller for deg med utfordringer eller plager. 
Med myke, kontrollerte bevegelser vil vi løsne opp i en stiv rygg så resten av kroppen også kan komme i balanse . 

SENIOR

Untitled

Påmelding: tel. 92288907 eller post@sparklingspa.no 

TIRSDAGER  KL. 13.15 - 13.30

Kjenner du på stress og uro, eller kanskje du vil ha en treningsøkt samtidig som du blir kjent med pusten din? I denne timen jobber vi med å puste, styrke kropp og sinn så du kan komme i balanse. 

MEDIYOGA PRIVAT TIME

Untitled

Påmelding: tel. 922 88 907 eller post@sparklingspa.no 


KR. 1500.- (1.5 - 2 timer). 

Velkommen til et pust i bakken med fokus kun på deg selv! 

I en privat time vil vår mediyoga og din fysiske kropp, for så å kunne velge ett skreddersydd yoga program til deg. Uansett hvor du er i livet vil mediyoga føles energigivende og gi bedre flyt i kropp og sinn.
Vi går grundig igjennom pusteteknikker som øker lungekapasitet, renser slimhinner, bedrer søvn og øker blodsirkulasjon blant annet. 
Mediyoga har igjennokm forskning vist utallige gevinster på kropp og sjel og kan utføres av alle! 

Her kan du lese litt om vår mediyoga instruktør!

LinnHege_edited.png

LINN HEGE ANDERSEN

Vår mediyoga instruktør er Linn Hege. Hun har jobbet som sykepleier på lungepost, barnepost og ortopedisk mottak på sykehus. Hun har brukt store deler av livet på å reise rundt i den store verden, men Afrika ligger hjertet hennes nært og er hennes andre hjem. 
Hun har jobbet med mennesker og dyr fra de fleste kulturer og elsker å jobbe tett med mennesker og skape en harmonisk og inspirerende atmosfære så mennesker rundt har det bedre og blir gladere.
Hun har trent brasiliansk jitsu og tok norges gull i norges mesterskap i submission wrestling i 2012. I tillegg har hun studert psykologi, pedagogikk og filosofi. 
Hun studerer per dags dato ved Senzie akademiet i Drammen og blir ferdig som dermatologisk sykepleier sommeren 2020.   

"Selv slet jeg med redusert søvnkvalitet og rytme med et liv med mye reising, endring og opplevelser. Mediyoga ble redningen for meg. Jeg har aldri før sovet så tungt, spenninger slipper helt tak i kjeve og jeg tar lettere imot utfordringer som kommer i hverdagen. I tillegg får Mediyoga meg til å ta bedre valg for meg selv på alle plan i livet med kosthold, rutiner og stressmestring. I tillegg gikk jeg fra å ha en  betent hud til å få en hud jeg trives med. Pusting senker kortisol i blodet og huden glødet for første gang på lenge. Jeg er så glad for at jeg har Mediyoga i livet mitt!"