MEDISINSKE BEHANDLINGER

MEDICALIA KJEMISK PEEL
(SERIE PÅ FLER BEHANDLINGER).

Kraftfull syrepeel til deg som ønsker en skikkelig hudoppfriskning.
Fin hudreparerende behandling til acne, rosacea, linjer og pigmentering.
Medicalia peel kur:
-1 pre behandling, konsultasjon og oppstart hjemmekrem program 
-3 peel behandlinger 
-1 etter behandling med oppfølgning og konsultasjon. 
Pris inkluderer hjemmeprogram med rens, lotion, krem og solkrem.

images.png

MICRONEEDLING MED DERMAPEN

fra kr. 2500
Bestill behandling

Microneedling med DermaPen er en avansert form for microneedling. Apparatet har mange nålhoder som danner mikroskopiske huller/kanaler ned i huden. Ved å lage disse kanalene kan 80% av ingredienser trekke ned i dermis og gir cellene næring som stimulerer til cellevekst og dermed forbedret hudkvalitet. Indikasjoner vi kan behandle: hyperpigmenteringer og solskader, store porer, strekkmerker, arr, akne, brannskade, linjer og rynker, slapp og ujevn hud, rosacea. Ta kontakt med oss for spørsmål og mer informasjon.

Anbefaling fra dermatoligsk sykepleier: DermaPen og mesoterapi. Pris kr. 3000.- 

Dermapen_Treatment-Image.jpg

MANDELAGE PEEL

Mandelsyre peeling er et godt valg til deg som ikke har gjort kjemisk peeling før. Den virker antibakteriell og talghemmende så den er et godt valg for de med acne og hudormer. Den er også veldig trygg å bruke på Rosacea og sensitiv hud, pga molekylenes størrelse virker den mindre irriterende på huden enn andre syrer. Gir deg en myk og glatt hud umiddelbart etter behandlingen minimalt med rødhet, lysner mørke flekker, forbedrer hudtonen og spensten, behandler inflammasjon i huden forbundet med pigmentering og acne, reparerer solskader og glatter ut fine linjer.

Flawless Skin

MESOTERAPI

Kr. 1500.-
(i kombinasjon med DermaPen kr. 500.-, Mesoterapi og Dermapen (anbefales) totalt kr. 3000.-)

Bestill behandling

Mesoterapi er en injeksjonsbehandling som gir huden næring og vitalitet. Gjennom små injeksjoner tilføres huden kompleks næring bestående av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter. Kombinasjonen av næringsstoffene og små stikk i hudens overflate bidrar til å stimulere hudens gjenoppbygging (kollagensyntese). Huden revitaliseres, styrkes, fuktbalansen gjenetableres og får ny glød, samtidig som man ser en reduksjon i linjer, rynker, arr og pigmentflekker.
Behandlingen kan gjøres som flere behandlinger eller en booster behandlingen men er også fint egnet i kombinasjon med feks. DermaPen. 

Image by Sam Moqadam

TANNGNISSING

Ta kontakt!

Vakkert smil

OVERDREVEN SVETTE ARMHULER (HYPERHIDROSE)

Kr. 6000.- 

Bestill behandling

Ta kontakt!

Stilig ung kvinne

MUSKELAVSLAPPENDE BEHANDLING

FRA KR. 3000

Bestill behandling

Ta kontakt!

For å bestille denne behandlingen må du ha en konsultasjon i forkant av timen din med vår sykepleier Caroline. 
Hun vil lytte til dine forventninger og ønsker og dere vil sammen blir enige om behandlingen som skal gjøres. Caroline vil ta deg igjennom behandlingen steg for steg og du må også fylle ut et skjema du får på SMS som godkjennes av vår ansvarlige lege. 

Botox-injeksjon